• Hem
  • Engagera dig
sida

Engagera dig

Du behövs i arbetet för ett jämlikt Västerbotten! Det finns många sätt att vara aktiv i Vänsterpartiet, tillsammans med andra partimedlemmar eller mer individuellt. Alla kan bidra med någonting. Med våra gemensamma insatser kan vi förändra samhället.

Vänsterpartiet i Västerbotten är organiserat i 15 partiföreningar. Partiföreningarna anordnar olika aktiviteter hela tiden. Hör av dig till din partiförening för att se vad som händer i ditt område!

Det anordnas också massor av aktiviteter för hela distriktet Västerbotten. Dessa evenemang hittar du bäst på vår Facebook. Om du inte har Facebook kan du hålla utkik här på hemsidan, eller höra av dig till distriktsexpeditionen.

Klicka på Mer uppe till höger på den här sidan så kan du läsa mer om hur du kan engagera dig. Vi ger tips om affischering, dela flygblad, ordna debatt, ordna bokbord, ordna torgmöte och mycket mer.

Så kan du bli mer aktiv

Om du inte redan är medlem kan du bli det här

Ännu fler sätt att engagera sig på hittar du om du trycker på ”mer” till höger i menyn så att undermenyerna syns.

Tveka inte att hör av dig till kontaktpersonen i din partiförening eller distriktsexpeditionen om du behöver tips på hur du kan bli mer aktiv.

Det enklaste sättet att praktiskt engagera sig i Vänsterpartiet är att engagera sig lokalt. I Vänsterpartiet finns det en öppenhet för att ordna och organisera många olika slags aktiviteter.

Tips på ytterligare aktiviteter och arrangemang är bland annat: Omröstning, tipspromenad, fiskedamm, bingo, lotteri, loppis, jukebox. Möjligheterna är oändliga.

Du kanske själv har ytterligare idéer på vad man kan göra. Partiet tar gärna emot förslag på aktiviteter och ser gärna att just du blir mer aktiv.

Tveka inte att höra av dig till din lokala partiförening eller distriktet om du har tankar och idéer på aktiviteter men behöver hjälp att komma vidare.

Det är våra gemensamma insatser som kan förändra morgondagen!

 

Dela den här sidan

Kopiera länk