Allmänt

Vänsterpartiet i Region Västerbotten söker politisk sekreterare

Vänsterpartiet Region Västerbotten söker dig som vill vara del i att driva Vänsterpartiets politik i Region Västerbotten. Arbetet utförs tillsammans med Vänsterpartiets regiongrupp. Region Västerbotten styrs av en majoritet bestående av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet. 

  • Vill du vara delaktig i att göra hälso- och sjukvården och den regionala utvecklingen i Västerbotten mer jämlik och jämställd?
  • Är du en lagkamrat som även självständigt vill arbeta som skribent och kommunikatör, i kombination med att organisera?
  • Gillar du att administrera sociala medier och utifrån en grafisk manual skapa inlägg?
  • Har du dessutom erfarenhet av utredningsarbete och arbete i en politiskt styrd organisation?
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är en förutsättning, och kunskap i att använda och kommunicera politiska budskap i social media och annan media är meriterande.
  • Vill du vara del i Vänsterpartiets arbete i en region där Vänsterpartiet har störst stöd i landet och är med och styr regionen?

Tillträde enligt överenskommelse med 6 månaders provtjänstgöring. Anställningen är inrättad enligt kommunallag 2017:725 4 kap. §§33-34, vilket ger rätt till tjänstledighet från annan anställning, och tidsbegränsning av anställning fram till som längst mandatperiodens slut.

Omfattning: 50%
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: oreglerad

Placering: Regionhuset i Umeå med möjlighet till flexibel arbetsplats. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande, men senast 10 januari. Ansökan skickas till [email protected]

För ytterligare information och frågor: Jonas Karlberg, gruppledare Vänsterpartiet Region Västerbotten. 070-725 49

Dela den här sidan

Kopiera länk