Evenemang

Fira 1 maj med oss!

Program för Vänsterpartiets 1 majfirande 2020: 

Coronapandemin har visat att det svenska samhället behöver jämlikhet och rättvis fördelning mer än någonsin och det kommer att märkas i Vänsterpartiets 1 majfirande som har temat ”Trygga jobb, råd att bo”

I det två timmar långa programmet kommer Jonas Sjöstedt att få sällskap av både fackliga företrädare och läkare men också av kända kulturskapare som Popsicle, Ann Petrén, Tiffany Kronlöf, Stefan Sundström & Karin Renberg och poeten Farhiya Feysal.

Programmet sänds från Vänsterpartiets lokal Kafé Marx i Stockholm och startar kl 12. Vi sänder både på Facebook och Youtube.

Jonas Sjöstedt talar kl 12.30 och talet direktsänds även i SVT.

Kl 13.15 leder också Jonas Sjöstedt sin egen talkshow ”Snack med Sjöstedt” med gästerna Roya Hakimnia, socialistiska läkare, Sanna Tefke, ombud Kommunal, artisten och författaren Stefan Sundström och skådespelaren Ann Petrén.

Hela programmet, inklusive aktiviteter på sociala medier, kan ses här:

Läs mer på Facebook här…

https://www.facebook.com/events/222370015694558/

Välkommen till 2020 års 1 maj-firande – på Facebook!

I år kan vi inte mötas, men vi kan vara tillsammans. Årets firande kommer därför att sändas här på Facebook kl 12-14. Jonas Sjöstedt kommer att hålla tal och det blir artister, samtal och lite annat som vi kommer att berätta om senare – eller så berättar vi inte allt…

PROGRAM 1 maj:

12.00 Popsicle! spelar

12.05 Dagens programledare Tiffany Kronlöf hälsar välkommen

12.10 Landet runt! Hälsningar från första maj-firare runt om i Sverige

12.30-12.50 Jonas Sjöstedts 1 maj-tal

13.05 Farhiya Feysal, vinnare av ortens bästa poet 2018, framför en egen text

13.15 Jonas Sjöstedt leder sin talkshow ”Snack med Sjöstedt”. Gäster är Ann Petrén, skådespelare; Roya Hakimnia, Socialistiska läkare; Sanna Tefke, vårdbiträde och fackligt ombud på Kommunal och Stefan Sundström, musiker

13.40 Stefan Sundström och Karin Renberg spelar

13.55 Vänsterns blåsorkester spelar Internationalen

 

Dela den här sidan

Kopiera länk