Allmänt

Vill DU ta chansen att arbeta för Vänsterpartiet Västerbotten?

Vi söker en vikarierande ombudsman/politisk funktionär t o m 2010-09-30. Tillträde efter överenskommelse. Du kommer att ha din huvudsakliga arbetsplats på vår expedition i Umeå.
Tjänsten avser 75 procent med oreglerad arbetstid. Lön enligt avtal.

Skicka din ansökan med CV senast 2008-11-15 till:
Vänsterpartiet Västerbotten, Nydalavägen 2 C, 903 38 Umeå. Märk kuvertet: ”Ombudsman.” Du kan också maila din ansökan till: [email protected]

För mer information och frågor:
Kontakta distriktsordförande Margaretha Löfgren, telefon: 070-204 38 51

Vad efterfrågar vi hos dig som vill jobba med oss?
Förmåga att utföra jobbet är givetvis utgångspunkten. Men utöver detta så söker vi en person med många andra personliga kvaliteter. Som person ser vi helst att du är väl insatt i vänster-partiets politik, att du är målinriktad och drivande. Att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med de personer du möter i ditt dagliga jobb. Att du är analytisk och har lätt att se sammanhang och dra slutsatser. Att du har ett stort mått av personlig mognad, förmåga att arbeta både i grupp och självständigt och en välutvecklad ansvarskänsla. Att du besitter en god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som verbalt. Att du tidvis klarar ett mycket högt och intensivt arbetstempo och gärna har erfarenhet av valrörelsearbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

En tjänst baserad på värderingar
För att vi ska rekrytera Dig krävs också att du delar våra värderingar. Du måste självklart tycka att det är viktigt och roligt att arbeta med politik, samhällsfrågor och människor.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter är bl. a:
  Informera sig om, och föra ut partiets politik.
  Utveckla Vänsterpartiet i Västerbotten både politiskt och organisatoriskt.
  Delta i programskrivningar.
  Kontakter med, ge service och sprida information till partiets företrädare i kommuner och landsting samt partiföreningar och medlemmar.
  Ansvara för kontakter med media och bevakning av press.
  Organisera och administrera kurser och konferenser som anordnas inom ramen för distriktsstyrelsens område.
  Planera och initiera olika former av studiebesök och andra utåtriktade aktiviteter.
  Ansvara för valrörelsens innehåll.

Dela den här sidan

Kopiera länk