Allmänt

Hjälp till på Åsele marknad!

Åsele Marknad, Norrlands största folkfest, alltid tredje helgen i juli. I år infaller den 18 juli – 21 juli. (Åsele Marknad är ett större arrangemang än Nolia. Dessutom är det fria parkeringar och inget inträde):

I fjol blev det sagt att Vänsterpartiet skulle finnas på Åsele Marknad. Men tyvärr blev planeringen påbörjad alldeles för sent så allt gick i stöpet. Nu gör vi ett nytt försök, ensamma orkar vi inte med att bemanna marknaden.

Ung Vänster har gjort ett jättejobb under marknaden tidigare år. Men vi kan inte räkna med att de ska göra allt jobb. Därför vädjar vi nu till Er.

Detta kan man läsa i förslaget till verksamhetsplanen för Vänstern i Västerbotten:
Viktiga händelser
-Under varje år så finns det återkommande viktiga händelser.
Tillsammans med respektive partiförening och ungdoms och studentförbund ska vi arbeta för att vår rörelse ska finnas med på Åsele marknad och Trästocksfestivalen.

Vänstern i Åsele har en källarlokal, i anslutning till den har vi ett marknadsstånd på 6 meter. Vi i Åsele kan åta oss att göra ett sorts schema för bemanningen och iordningställa markandsplatsen.
Nu vill kultur och fritid ganska snart veta om vi ska hyra någon marknadsplats. Det är en stor kö för att hyra marknadsplats så vi måste veta senast den 31 maj.
-Vi vill ha hjälp av så många som möjligt för att föra ut Vänsterns politik under dessa fyra dagar i juli.

Kontaktpersoner i Åsele är:
Maria Norberg, 0941-510 10 eller [email protected]
Karl-Henry Grahn, 0941-666 29 eller [email protected]

KAMRAT-liga hälsningar från Vänstern i Åsele

Dela den här sidan

Kopiera länk