Veckobrev

Lennarts veckobrev 24 – 2006

Lennarts veckobrev

Hej!
Sista veckan i riksdagen…
Ja, mitt uppdrag som riksdagsledamot fortsätter fram till klockan 11.00 den 2:a oktober. Då tillträder de 349 nyvalda ledamöterna varav många förhoppningsvis är vänsterpartister.

Jag kommer att på olika sätt vara aktiv i valrörelsen och har ett antal inbokade aktiviteter. Dessutom har jag kvar ett antal uppdrag året ut. Mitt engagemang för att utveckla Västerbotten utifrån våra basnäringar kommer att få mer tid. Jag hoppas kunna utveckla ett av mina ”skötebarn” nämligen Georange än mer. Min övertygelse är att vi kan göra mycket mer av den veritabla boom inom gruv- och mineralsektorn som vi ser i vårt län.

Jag har haft åtta bra år här i riksdagen och jag går inte från något utan till något. Jag ska på tisdagsmorgnarna lyssna när Stockholmsplanet flyger över mitt hus, vända mig i sängen och känna hur skönt det kan vara att vara hemma.

Mina veckobrev kan bli lite mer sporadiska men några tankar kommer jag i veckobrevsform att förmedla under sommaren.

/ Lennart G.

Kopiera länk